Over mij

Martijn Kets in beeld

Martijn Kets

Ik ben geboren in Emmen (1973) en opgegroeid in Nijverdal (Overijssel). Na de middelbare school volgde een jaar collegebasketbal in de Verenigde Staten en studeerde ik in Leiden af als bestuurskundige. Al snel kwam de behoefte om met mensen te werken centraal te staan. Ik besloot naast mijn werk psychologie te gaan studeren (Open Universiteit; klinische vakken) en heb vervolgens een master gestaltpsychotherapie afgerond bij de Nederlandse Stichting Gestalt en Universiteit van Middlesex (GB). 

Inmiddels werk ik alweer jaren als zelfstandig therapeut, supervisor, trainer en coach. Ik school mij continu bij en ben ik geregistreerd en gecertificeerd bij verschillende beroepsorganisaties. Zo ben ik getraind in de emotionally focused therapy (EFT), een wetenschappelijk onderbouwde en evidence-based methode voor relatietherapie, alsook in familie- en organisatieopstellingen. Daarnaast heb ik een European Certificate for Psychotherapy (ECP), ben ik geregistreerd bij de beroepsverenigingen NVAGT/EAGT en in het bezit van AGB codes (praktijk/zorgverlener) ten behoeve van vergoeding door verzekeraars.

In het verleden werkte ik ook als docent op een hbo-management opleiding, beleidsadviseur, projectmanager en hulpverlener. Naast mijn praktijk voor psychotherapie geef ik supervisie en bijscholing aan de gestaltopleiding van de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG). Incidenteel doe ik dat ook bij het Kempler Instituut voor ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en geef ik trainingen aan professionals en organisaties.

Ik ben:

  • spiritueel, niet vaag
  • open, niet grenzeloos
  • kritisch, niet veroordelend
  • empathisch, niet mede-lijdend
  • aandachtig en geïnteresseerd
  • geduldig, niet onverschillig

Neem contact met ons op voor meer informatie

Direct contact of meer info? Bel onderstaand nummer of stuur een bericht via het formulier op deze pagina. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

030 8774088

5 + 12 =