Overige diensten

Familie-Opstellingen

Bij familie-opstellingen wordt aan de hand van de door jouw ingebrachte vraag en met behulp van representanten het ‘veld’ van personen, thema’s en relaties die hierop betrekking hebben opgesteld. Zo ontstaat inzicht in blokkades én in oplossingsrichtingen. Per dag wordt meestal gewerkt met ongeveer drie ingebrachte vragen van degenen die zich daarvoor aangemeld hebben. Het is mogelijk om eerst een keer als participant deel te nemen aan een workshop om zo de methodiek te leren kennen. Eventueel kun je dan in een latere workshop zelf een opstelling doen.

Bert Hellinger ontwikkelde deze methodiek die naast persoonlijke vraagstukken inmiddels ook wordt toegepast voor o.a. organisatie, loopbaan, maatschappelijke en gezondheidsvraagstukken. Deze methodiek kan zeer geschikt zijn in het geval dat gesprekken en reflectie niet voldoende tot inzicht en verandering leiden.

De kracht van familie-opstellingen zit onder meer in de combinatie van inzicht (door de opstelling te kunnen bekijken) en ervaren (door deelname in de opstelling). Dit leidt tot duidelijkheid, integratie en perspectief. Zowel je huidige situatie als datgene wat je meedraagt van vorige generaties en invloed heeft op je huidige situatie wordt duidelijk en krijgt een plek. 

Neem contact op als je geïnteresseerd bent in familie-opstellingen, individueel of in een groep.

Opzet en kosten

Als je je aanmeldt en we elkaar niet kennen beginnen we met een kennismakingsgesprek/intake. Aan de hand daarvan beslissen we of familie-opstellingen geschikt is voor je en in welke rol. 

Familie-opstellingen vinden plaats op zaterdagen van 10.00 – 17.00 uur. De kosten voor een opstelling zijn 130 euro (excl. BTW) en als representant 50 euro (excl. BTW). De eerstvolgende familie-opstellingen data zijn 14 maart, 9 mei en 27 juni 2020.

Familieopstellingen o.b.v. de gestaltbenadering kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. De meeste ziektenkostenverzekeringen bieden een gedeeltelijke vergoeding voor gestalttherapie in de aanvullende pakketten. Het is raadzaam altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de verzekeraar, ook als je verzekering nog niet voorkomt op de lijst. Doorverwijzing door een huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact opnemen.

Afspraak maken?

Bel of stuur een mailtje om een afspraak in te plannen.

030 8774088

Direct contact of meer info?

Wil je direct contact of meer info? Bel het onderstaande nummer of stuur een bericht via het formulier op deze pagina. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

030 8774088

13 + 6 =