Familie-Opstellingen

Familie-Opstellingen

Bij familie-opstellingen wordt aan de hand van de door jouw ingebrachte vraag en met behulp van representanten het ‘veld’ van personen, thema’s en relaties die hierop betrekking hebben opgesteld. Zo ontstaat inzicht in blokkades én in oplossingsrichtingen. Per dag wordt meestal gewerkt met ongeveer drie ingebrachte vragen van degenen die zich daarvoor aangemeld hebben. Het is mogelijk om eerst een keer als participant deel te nemen aan een workshop om zo de methodiek te leren kennen. Eventueel kun je dan in een latere workshop zelf een opstelling doen.

Bert Hellinger ontwikkelde deze methodiek die naast persoonlijke vraagstukken inmiddels ook wordt toegepast voor o.a. organisatie, loopbaan, maatschappelijke en gezondheidsvraagstukken. Deze methodiek kan zeer geschikt zijn in het geval dat gesprekken en reflectie niet voldoende tot inzicht en verandering leiden.

De kracht van familie-opstellingen zit onder meer in de combinatie van inzicht (door de opstelling te kunnen bekijken) en ervaren (door deelname in de opstelling). Dit leidt tot duidelijkheid, integratie en perspectief. Zowel je huidige situatie als datgene wat je meedraagt van vorige generaties en invloed heeft op je huidige situatie wordt duidelijk en krijgt een plek. 

Neem contact op als je geïnteresseerd bent in familie-opstellingen, individueel of in een groep.

Data

De eerstvolgende familie-opstellingen zijn op:

Zaterdag 14 maart 

Zaterdag 9 mei

Zaterdag 27 juni

Bij bovenstaande opstellingen is alleen nog deelname als participant mogelijk. Mocht je toch graag eerder een opstelling doen, geef dat dan aan. Bij voldoende vraag kunnen we misschien een extra dag houden.

Zaterdag 19 september

Zaterdag 17 oktober

Zaterdag 21 november

Zaterdag 12 november

Bij de opstellingen vanaf september is er nog een klein voorbehoud in verband met de beschikbaarheid van de locatie.

Opzet en kosten

Als je je aanmeldt en we elkaar niet kennen beginnen we met een kennismakingsgesprek/intake. Aan de hand daarvan beslissen we of familie-opstellingen geschikt is voor je en in welke rol. 

Familie-opstellingen vinden plaats op zaterdagen van 10.00 – 17.00 uur. De kosten voor een opstelling zijn 130 euro (excl. BTW) en als representant 50 euro (excl. BTW).

Familieopstellingen o.b.v. de gestaltbenadering kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. De meeste ziektenkostenverzekeringen bieden een gedeeltelijke vergoeding voor gestalttherapie in de aanvullende pakketten. Het is raadzaam altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de verzekeraar, ook als je verzekering nog niet voorkomt op de lijst. Doorverwijzing door een huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact opnemen.

Aanmelden:

Als je een opstelling wilt doen of als participant wilt deelnemen, maak dan het desbetreffende tarief over via een van de onderstaande betaallinks. Vermeld daarbij je naam en de workshopdatum. Je aanmelding is volledig indien de betaling is ontvangen.

Voor een opstelling:

130,00

Als participant:

50,00

Direct contact of meer info?

Wil je direct contact of meer info? Bel het onderstaande nummer of stuur een bericht via het formulier op deze pagina. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

030 8774088

8 + 11 =